Kostprijs

 

Klik hier voor de tarievenlijst.

Lid van Psilon?

Als de overledene woonde in een gemeente die lid is van Psilon wordt de crematie en de uitvaart aan een lager tarief uitgevoerd. De bij Psilon aangesloten gemeenten zijn: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Heuvelland, Kortrijk, Kuurne, Langemark-Poelkapelle, Lendelede, Ledegem, Menen, Moorslede, Pittem, Poperinge, Roeselare, Spiere-Helkijn, Vleteren, Waregem, Wervik, Wevelgem, Wielsbeke, Zwevegem.

De uitvaart

De kostprijs voor het gebruik van een afscheidsruimte (zowel de Aula als de Salon) bedraagt 160 euro. In deze prijs is het gebruik van de audiovisuele middelen inbegrepen. Indien gewenst gaat een uitvaartbegeleider van UITZICHT de uitvaart voor. Hiervoor bedraagt de kostprijs 80 euro.

De crematie

De kostprijs voor een crematie bedraagt 565 euro, of 515 euro voor de inwoners van de gemeenten die lid zijn van Psilon. Gebeurt de crematie op een zaterdag dan komt daar 50 euro bij. De prijs voor de crematie van een kind tot 12 jaar is steeds 75 euro.

De koffietafel

Voor meer informatie over de kostprijs van een koffietafel kan u terecht bij Elsje Harinck, tel. 056 28 29 33, horizon@crematoriumuitzicht.be.

De asbestemming

Wilt u de kostprijs voor een uitstrooien op een begraafplaats, een bijzetting in een columbarium of een begraving op een urnenveld van de begraafplaats van Hoog-Kortrijk? Neem contact met de dienst Burgerzaken van de stad Kortrijk (tel 056/27 72 00 – burgerzaken@kortrijk.be). Voor de kostprijs van alle andere vormen van asbestemming kunt u natuurlijk ook terecht bij een uitvaartondernemer.